top of page

Frigolitskyltar

I en värld där varje detalj räknas, varför nöja sig med mindre när det kommer till ditt varumärkes representation? Hos Frigolitskylten tar vi skylttillverkning till en ny höjd genom att specialisera oss på skyltar av frigolit - ett material som är lika mångsidigt som det är iögonfallande.

Vi stoltserar med en av branschens mest avancerade produktionsavdelningar, dedikerad exklusivt till frigolitskyltar. Varje år skapar vi tusentals produkter som berikar kontorsmiljöer, köpcentrum, byggnadsfasader och framförallt mässmontrar runt om i landet. Från texter och produktmodeller till innovativa logotyper, vi har kapaciteten att verkligen utforska frigolitens gränslösa potential.

Glödtrådsskärlinjer & Frigofoam


Använder du en särskild nyans i din företagslogo? Inga problem! Våra datorstyrda glödtrådsskärlinjer och premium Frigofoam-material garanterar en helt slät yta som kan målas i alla tänkbara färger. Resultatet är en logga som inte bara är trogen ditt varumärke men också visuellt tilltalande.

Laser & akryl


Om du vill addera ytterligare en dimension av lyx, kan vi också förse din frigolitskylt med en högblank och robust akryl- eller plexiglasfront. Detta ger din logotyp en effekt som få kan matcha, med en kristallklar yta som lyser upp i alla miljöer.

 

För de mest komplexa logotyperna, kan vi bakgrundstrycka akrylfronten för att åstadkomma en autentisk 3D-effekt med korrekta färgtoningar.

CNC-Frästa 3D mässmodeller


Men vår expertis går längre än så. Med vår avancerade CNC-fräsning i 3D kan vi skapa mässmodeller i det robusta EPS S300-materialet. Denna teknik låter oss integrera andra material som trä, aluminium, och plexiglas, och vi kan även tillämpa olika upphängningsalternativ vid behov.

Varför välja Frigolitskylten?

 

  • Vi ligger i framkant av teknologiska framsteg för att erbjuda dig de mest imponerande skyltarna på marknaden.

  • Din vision är vår mission. Vi anpassar varje projekt för att uppfylla och överträffa dina förväntningar.

  • Vår omfattande erfarenhet och stränga kvalitetskontroller garanterar att ditt projekt kommer att levereras i tid och med högsta möjliga standard.

Om du vill att ditt varumärke ska göra ett oförglömligt intryck, är det dags att prata med oss. Kontakta Frigolitskylten idag och ta steget in i en ny värld av kreativa och effektiva skyltlösningar.

Frigolitskyltar
Akryl.jpeg
Frigolitskyltar
lack_edited.jpg
bottom of page