top of page
 • Jag har en logga som jag vill ha utskuren, hur gör jag?
  Har du en redan befintlig logga som du önskar få utskuren i antingen frigolit,plexiglas eller akryl så bifogar du din logga här Tänk på att bifoga din logga/text i ett vektoriserat format. Det vanligaste formatet för vektoriserade filer är EPS. Bilder och annan layout önskar vi i formatet eps,jpg eller pdf.
 • Kan jag välja vilken färg som helst?
  Ja,du kan välja vilken färg som helst. Har du en special kulör till din logga så använder vi den färgkoden och lackerar din logga i den.
 • Fungerar frigolit att ha utomhus?
  Ja.En skylt som är tillverkad utav frigolit och frigofoam fungerar lika bra att montera utomhus som inomhus.
 • Vart hittar jag information om priser?
  Då varje produkt är unik har vi ingen standardprislista. Priset på en produkt beror på flera faktorer: Storlek Tjocklek Typ av front Del-eller hellackerad För att ge dig ett korrekt pris ber vi dig att kontakta oss genom att fylla i formuläret här
 • Vad har ni för leveranstid?
  Efter att du har laddat upp din logga & gett dina önskemål om utförande så gör vi ett förslag till dig. Därefter skickar vi ett korrektur till dig som du får godkänna. Efter godkänd korrektur påbörjar vi din beställning och vi levererar normalt inom 7-10 arbetsdagar.
 • Leveranser
  Vi skickar våra paket med DHL. Fraktkostnaden räknas alltid in i slutofferten som du får utav oss. Vill du istället hämta upp din produkt i vår fabrik går det också bra. Vi finns på Enebygatan 53, Kisa. Obs, då vi ibland är ute på monteringsuppdrag ber vi dig först boka en tid med oss för upphämtning.
bottom of page